analogt


Analogt fotograferande har blivit snabbt blivit min nya crush, säger tjejen som är förälskad i någonting nytt varje vecka. Jag och min kamera har blivit kära och går svarta och svåra tillsammans. Ska köpa mer film och fotografera tills kameran inte orkar längre, analogt är så billigt här i fantastiska Berlin.
 
0 kommentarer

en lördagshatt


Jag, Maja och Louise provade hattar när vi var i Kreuzberg i lördags. Maja prövar här en ful stråhatt och jag har assnygga brillor, typ så.
 
Tycker detta minikolage var så fantastisk roligt pga bild 1: Jag och Maja är chill och lite roliga och coola typ medan på bild 2: Jag och Maja är muppiga och au pairer personifierade typ.
Kyss på er. Tips för resten av veckan: Ät för mycket glass, sov för lite, älska mer, plugga för lite, gör mer av det du vill och mindre av det du inte behöver egentligen.
 
0 kommentarer

den där gången vi cyklade till primark

 
Jag har blivit förkyld men sörjer inte för det, jag är ju inte död än. Helgen spenderade jag till största delen med Maja och Johanna. I fredags jobbade jag extra och gick efter det och tog en pizza med Johanna och vi gick till ett par olika ställen efter det och tog en drink och öl. Jag har varit så fruktansvärt långsam och seg i helgen, antar att det är för att jag dygnade från torsdag till fredag och höll på att bli sjuk.
 
Varför dygnade jag på torsdag? Jo, för att jag och Maja blev bjudna på kräftskiva av de urhärliga grabbarna Nils och Christofer. Vi åkte till Neukölln, åt kräftor och asgod paj och gick sen till en grym klubb som heter Rosi's. Det är den absolut bästa klubben hittills. De spelade varierad musik(lite pop, indie och musik man känner igen) och inte samma techno på repeat. Vi dansade och myste och spelade pingis hela natten och sen tog Maja och jag S-bahn hem vid sex så att jag skulle komma hem i tid för att föra barnen till dagis.
 
I lördags cyklade jag och Maja till Kreuzberg, gjorde massa shoppingstopp på vägen och blev som vanligt sena, och mötte Andrea och Louise, två mysiga svenska tjejer vi mött här. Vi fikade, åt konstiga turkiska bakverk, fotade analogt och hängde tills vi var tvugna att skynda oss till andra sidan av Berlin för middag hos Johanna i Pankow. Väl hos Johanna gjorde vi(Johanna) en världsbäst vegetarisk lasagne och istället för utgång råkade vi hamna i Johannas säng fullt upptagna med roliga youtube-klipp och Mia och Klara. Det var väldigt nytt att 1. Ta det lugnt en lördag och 2. få sova en hel lugn natt på helgen, men det var superskönt!
 
På söndagen var vi på gött humör och råkade bestämma oss för att cykla till Primark, 1.5 mil bort. Vi cyklade nästan hela vägen tills mobilen med internet och kartan dog och vi åkte de sista kilometerna med tunnelbana till Primark. Det visade sig att det var stängt så vi tog en burgare på Mcdonalds och cyklade tillbaka. Men vi fick en fin tvåmilslång cykeltur och jag som har blivit en megapositiv- och YOLOmänniska tyckte inte att det gjorde så mycket att det var stängt. Det är inte alla som cyklar till Primark.
 
 
0 kommentarer