när man är uttråkad

Jag har alltid tänkt att jag är en person som inte blir uttråkad lätt och säger alltig att jag inte blir det, men här om dagen insåg jag hur fel det är. Varje gång jag ska göra någonting så gör jag inte bara en sak, utan tre saker samtidigt. Till exempel sitter jag alltid och ritar eller pysslar medan jag tittar på film, tittar på serier medan jag sminkar mig, städar samtidigt som jag provar hela min garderob. Jag gör alltid olika saker och därför håller jag mig underhållen. Så jag insåg att jag är väldigt bra på att hitta på saker att göra medan du gör en annan sak, så här är en lista på saker du kan göra när du blir uttråkad/ för att inte bli uttråkad.
 
1. Rita/måla.
2. Sminka dig. Att sminka mig på användabara och icke användabara sätt är en av mina roligaste uttråkad-aktiviteter, enligt mig. Sminkar mig ibland efter någon kändis och ibland leker jag bara, men åh detta är fantastiskt roligt.
 
3. Fixa en ny frisyr, kanske inspirerad av någon snygg på google.
4. Klipp/färga/slinga/tvätta/pyssla om ditt hår. Detta gör jag allt för ofta. Jag kan inte räkna alla gånger jag har utsatt mitt hår för någonting, bra eller dåligt, när jag blivit uttråkad.
 
 
5. Pyssla ihop någonting av skräp. Till exempel gjorde jag ringar förra året av några metallringar som tillhörde en gammal magnet-tavla. Eller pyssla ihop någonting som inte är av skräp, förslagsvis en vimpel kanske.
6. Ät någonting komplicerat. Alltså inte en påse godis, ett äpple eller en macka, utan någonting som faktiskt tar lite energi och tid. Typ vindruvor med tusen kärnor i.
 
7. Klottra på människorna i en tidning. Jag vet inte varför, men det har alltid varit roligt att ge diverse katalog människor mustasch och tatueringar.
8. Googla på allting spännande du inte förstår/vill veta i filmer/serier och om skådespelare, kanske den du just tittar på om du gör det.
9. Youtube:a. Jag lovar att om du kommer in på youtube och grötar in dig riktigt mycket, då kan du stanna dör för evigt med diverse youtubeklipp. Det finns även en stor chans att dessa klipp leder dig till google och då kommer du sitta och googla på allting du blev intresserad av i klippen.
10. Räkna ut ditt IQ.
11. Lek med stearin.
12. Baka någonting utan recept, fast key är att alltid ha mycket smör och socker, då bli det gött.
13. Kommentera fina och peppande kommentarer på diverse bloggar du följer, eller inte följer. Detta är alltid roligt.
14. Skriv till inloggade vänner på facebook, kanske hen som du inte pratat med på flera månader men som du ändå vill veta vad hen gör? Detta gör jag frekvent.
15. Gör en egen låt. Inte med världens prestationsångest utan mer: sjung den sången som bara alltid finns i ditt huvud. Eller är det bara jag som konstant kommer på lyrics och melodier som jag aldrig skriver ner?
 
 
16. Kom på nya outfits från din garderob. Kanske kan klänningen användas som kjol och leggingsen som halsduk? Detta är även någonting jag gör hela tiden. Spenderar så mycket tid i min garderob, funderandes på nya outfits och hur jag kan använda ett plagg på flera sätt, för att jag tycker det är så himla roligt. De flesta av mina "kjolar" t.ex. är faktiskt hela klänningar.
17. "Städa" dina lådor och hitta allting du glömt att du hade.
18. Pimpa vad som helst. Kanske din gamla fula vita ram.
19.  Möblera om ditt rum.
20. Gör svåra origami som du nästan inte kan göra, tips: Googla.
21. Blogga.(haha, skojjar bara.)
 
Tack och hej leverpastej! På fredag åker jag hem till Sverige(!!!). Ursäkta för den icke befintliga bloggningen på denna blogg.
 
 
1 kommentar