Ut med rasisterna, in med feministerna.

 
Något så fantastiskt som Feministiskt Initiativs valskiva har släppts OCH den går att lyssna på från Berlin(!!!!). Fyra och en halvtimme av pepp och systerskap, så grymt. Så gå in och lyssna lyssna lyssna hörrni.
 
0 kommentarer

Warszawa

 
Jag och Majsan har kommit hem från Warzawa och det har varit en så bra resa. Älskade staden, människorna och att resa med Maja som är så grym. Jag tittar nu igenom alla bilder jag tagit och längtar lite tillbaka till friheten och att kunna göra vad man vill när man vill.  Har spenderat alla mina pengar för månaden och fått sjukt-jävla-satans ont i knäet, men resan var så uppfriskande och fin så det gör ingenting. Ska visa er och berätta mer om det någon annan dag.
 
0 kommentarer

Warszawa

Gissa vem som ska till Warszawa idag?
 
 
Idag tar jag och Maja bussen till Warszawa och är där hela veckan, det ska bli så jäkla bra. Båda vi behöver få pausa och ta det lugnt några dagar och eftersom att Maja blev utslängd i två veckor för att hennes värdfamilj åker till Grekland, så passar vi på att åka iväg vi med. Ska bara göra ingenting och må bra och bo på ett vänster-feministiskthostel. Detta blir hur bra som helst.
 
Fick veta idag att jag fått sommarjobb i Luleå också(!!!!!!). IIH.
 
1 kommentar