berlin på riktigt

1. Fredagens svarta och svåra. // 2-3-4. På väg på äventyr. // 5. Ett stycke slitna Karin och Carolina.
 
Nu har jag åkt tillbaka till Berlin och denna gång gör jag det på riktigt. Själv. Utan vakande aupairmammas hökögon eller regler i varje rörelse. När jag kom i fredags mötte Carolina mig på flygplatsen och med ölen hon tagit med sig började förfesten på tunnelbanan. Jag bytte om, slängde glitter under ögonen och vid midnatt gick vi till en bio som skulle visa Rocky Horror Picture med en live cast. I pausen hade vi blivit för trötta för att sitta i den mjuka röda biostolen, så resten av natten och morgonen dansade vi från klubb till klubb, Griessmühle vidare till världsbästa Homopatik som alltid är bäst. 
 
På lördagen försökte jag sova igen alla timmar jag missat, lyckades sova sju och sedan vaknade jag klarvaken. Mitt stormberg Maja som är fantastisk att återse kom ner till Neukölln där jag bor nu och vi köpte frukost när det egentligen var middagstid. Sen tittade vi på Pretty in pink, flätade hår och hade klädångest trettio gånger om. Väl två timmar sena möte vi upp Maja G och Carolina och resten av natten och morgonen spenderade jag, Carolina och Maja G på Homopatik. 
 
När vi hade gått hem från klubben idag ville vi vidare på äventyr och hittade att det skulle finnas en övergiven simhall/badhall/badanläggning/vad-det-nu-heter. Vi åkte iväg till en ytterst annorlunda del av Neukölln som mest liknade en förort och sökte upp badanläggningen som visade sig vara ett SÅ coolt ställe. Ni ser lite på bilderna över som kommer från Carolinas instagram. Efter äventyrandet hamnade vi hemma hos Maja G och hängde tills vi kände att timmarna vi sovit är alldeles för lite och magarna var lite för tomma. Har haft en grym helg. Nästa vecka börjar jobbsökande och allvar.
 
Imorgon flyttar Carolina hem till Sverige för att bli toppadvokat och det är så sorgligt. Har känt henne en väldigt kort tid egentligen, men har haft så kul. Hoppas hon får det bäst där. 
0 kommentarer