På gatan där nere ser de inte att du stirrar genom fönstret, för ingen tittar någonsin upp.

1. Bild från sista veckan i Luleå, innan personalfesten på mitt sommarjobb. // 2-3-4-5. Fler bilder från badhuset som jag åkte till igen en dag men med Karin och Andreas. 
 
Nu har jag varit i Berlin i en vecka och en dag och det är grymt. Jag spenderat fler nätter på dansgolv än nätter sovandes i sängen och idag blir inget undantag. Men jag har också hunnit söka en del jobb. Och sedan ännu fler jobb. Idag var jag på en intervju och ska få provjobba nästa vecka och på måndag har jag ännu en intervju. Det känns som att om jag bara får ett jobb nu, så kommer hela hösten kännas säker och jag kommer kunna slappna av lite mer. Och det verkar finnas väldigt många jobb så snart ska jag nog få någonting. 
 
Förra helgen hade jag klädkris från helvetet så jag har även inhandlat några fabulösa plagg denna vecka, bland annat en tröja med en massa glitter på och två tunna "bomberjackor" med fab tryck. Jag vet. Jag borde inte. Men äsch *viftar bort det*. 
 
Snart flyttar jag och Maja ihop också!! Just nu bor jag i min fina vän Gretas rum, men om en vecka flyttar jag in i ett rum i Wedding med Maja. Det kommer bli helt fantastiskt. 
 
0 kommentarer