Tysk byråkrati och IKEA.

Webcam efter klubb woo
 
Efter att ha varit på Berghain natten/morgonen till söndag tänkte vi, varför inte gå till Berghain igen när vi ändå har stämpel och går in gratis? Så vi gick till Berghain igen igår kväll och var ute halva natten. Råkade bli fyra nätters fest och klubb denna helg, men vad är Berlin till för om inte dekadens?
 
När jag sedan kom hem hann jag med några timmars sömn innan jag skulle möta upp Maja på Bürgeramt och skriva in mig i det tyska systemet och på min nya adress. Man går dit, väntar ca 2 timmar i kö tills man äntligen får en kölapp, får efter ännu mer väntan gå in i ett rum, så en stämpel på en lapp och sedan är det klart. Behöver dock ordna upp tusen andra papper och dokument om jag får ett jobb. På tal om jobb var jag på arbetsintervju idag(som förövrigt var så stressig med två teamleaders som intervjuade mig i över en timme och frågade tusen frågor), men hoppas så mycket på att jag får det, det kändes iallafall bra.
 
Efter jobbintervjun idag mötte jag upp Maja och vi åkte till IKEA och handlade handdukar och klädställningar och lådor och åt svensk mat. Det var fruktansvärt gott. Jag ser så mycket fram emot att bo med Maja och att flytta in i rummet, vill bara ordna alla mina saker och packa ur resväskan. Det blir grymt. 
 
0 kommentarer