illuminate the light and all the things we have

 
0 kommentarer

tjugofjärde februari

Jag fick en liten påskkvist av mina värdföräldrar att sätta i en vas, för att få in lite vårkänsla inomhus också. Jag gjorde lite påskägg och hängde i grenarna, det blev väl lite påskigt sådär. Typ. Utomhus har det blivit så varmt att man kan sitta på uteservering och dricka kaffe, vilket jag och Maja utnyttjade idag, och vinterjackan behövs kanske inte speciellt mycket längre. Idag började vecka tre av tyskan(!!!). Jag har även sytt om mina byxor lite, gjort dem perfekt längd att ha till mina martens. Ja, jag klär mig runt mina Dr. Martens.
 
0 kommentarer

kan vi inte bara dansa?

Enda bilden jag tog igår var en suddig mobilbild där alla ser något förvrängda ut, men glada ser man att vi var iallfall.

Jag hade planerat att ha en lugn lördag med popcorn och mello och inte slösa pengar, men vid nio-tiden skrev Anne att hon skulle ha en "hejdå-fest" för henne, då hon flyttar tillbaka till sin hemstad för att göra färdigt hennes studier, och hon tyckte att jag kunde komma förbi och sen dra ut med dem. Jag träffade Anne några gånger i höstas men hade inte träffat henne på två månader för våra scheman och liv krockade varje gång. Jag tänkte först inte gå, för att jag inte har pengar, tills det plötsligt plingade till i mobilen en stund senare där Anne skrev: Vi är fortfarande här, KOM hit nu Karin!! Så jag smidde om och gick till Anne som bara bor fem minuter bort, och hade en väldigt rolig kväll med många härliga människor. Jag slösade inte en krona heller, för det var hemmafest i några timmar och sen dans på en bar med dansgolv, så nu behöver jag bara klara en vecka till med kein geld. Hade en fin lördagsnatt/söndagsmorgon, älskar hur spontant livet kan få vara här.
 
 
0 kommentarer