arton år och ändå känns livet för kort

 
Idag kände jag världen bästa känsla och tänkte världens bästa tanke. Jag vill verkligen leva, alla dagar och alla nätter, så länge som jag får. Jag vill se, upptäcka och andas i alla länder i världen. Resa över alla hav. Gå på alla kontinenter. Göra alla resor som finns. Lära mig säga hej på hundra språk. Lära mig tio språk. Jobba med femtio jobb och gå lika många utbildningar. Jag vill bli helt förkrossad, genomglad, kokande arg, förvånad, förtvivlad och sorgsen. Jag vill ha alla dåliga dagar och alla bra dagar. Jag vill leva livet precis så mycket som livet kan levas. Jag vill bli kär tusen gånger i människor och städer och naturen. Och jag vill inte tänka att det inte går, jag vill leva livet som att allt är möjligt och allt går. Livet är helt enkelt för kort. Jag vill leva varje sekund av varje minut av varje dag.
 
0 kommentarer

pastel


Satt på pinterest och tittade på pastelligt. Som ni kanske vet har jag haft pastellrosa och pastell-lila i ett ganska långt tag förut. Ibland var det hur fint som helst och ibland såg det helt crappy ut, men jag tyckte verkigen om att ha pastelligt hår, speciellt när det var lockat! Saknar det verkligen och funderar om jag ska börja igen. Med all blekning, fixande och pysslande. Egentligen tror jag att jag inte borde, för efter allt färgande har jag faktiskt blivit känslig mot direkt färgning och blekning, slingor funkar för att det inte tar direkt i hårbotten. Så jag är lite delad. Kanske gör jag någon rolig dip-dye, med natulig hårbotten men färger i topparna, på så sätt behöver jag inte bleka hårbotten och utsätta min stackars hud. Har fortfarande kvar en rosa hårfärg, så kanske ska köpa något blått eller lila att ha till. Gud, peppen på pastelligt hår!!
 
0 kommentarer

au naturel


Maja nämnde igår att jag alltid ser så allvarlig/sur ut på mina bilder här på bloggen, och ja, det gör jag verkligen, det bara råkar bli så varje gång. Men hej och hå, så här ser jag ut au naturel med ett lende på läpparna! Förutom att jag har ökat kontrasterna en aning på bilderna så är jag också helt utan smink och "ofixad", det brukar jag inte heller vara så mycket här på bloggen.
 
Igår var jag bjuden på middag hos Maja och hennes värdfamilj. De är så snälla och coola människor och bjöd på världens middag som jag inte kommer ihåg namnet på. Man hade iallfall en grill på bordet och så grillade men massa olika kött- och grönsaksbitar på denna. Sen grillade man ost som man kunde äta sakerna med. Det var hur gott som helst. Kommer från Schweiz tror jag. Hade en väldigt trevlig kväll! Sa också hejdå till Maja som ska åka till Sverige idag och vara hemma i två veckor, för att operera bort sina halsmandlar. Gud vad jag kommer sakna henne under bara två veckor!
 
0 kommentarer