svart och svår nitton år

 (@eriknouveau, @monalisa_lu)
 
Hej ni. Jag ska börja med att konstatera att ja, ni har rätt, jag bloggar mest bara en gång i veckan och ja, jag är medveten om det, men jag hoppas att ni inte tycker det är allt för dåligt av mig ändå, jag äventyrar ju. Iallfall. 
 
Nu har jag hunnit vara nitton år i fem dagar och det känns mycket bättre än att vara arton. Det har också varit Luleå Hamnfestival och det är alltid lite extra festligt. Det var inga bra artister i år så vi festade mest på hemmafest, på fredagen på födelsedagsfest hos Ellen och på lördagen hemma hos Mikkis på inflyttningsfest. Det var så roligt att träffa nya människor och leka lekar och vara på hemmafest, det har blivit för få detta år. I lördags efter hamnfestivalen stängt gick vi ett helt gängt till Gültzaudden för att sitta på stranden i soluppgången. Men vattnet såg ytterst lockande ut så tillslut hade nästan alla tagit av sig kläderna och badat i det kalla stilla vattnet.
 
På söndag vaknade jag upp och min mobil var död. En dag jag väntat på i ett halvår, kom helt utan chock men lite ledsen ändå. Men jag gick och mötte upp Lisa och John och vi köpte pizza och gick till stranden där våra kompisar redan låg. Så solade vi hela dagen tills vi gick och köpte mat och glass och laddade upp för VM-finalen som Tyskland vann(WIHOO). Det var en väldigt fin och varm och festlig och mysig och peppig helg. Mer sånt. Det är så lyckligt.
 
Idag har jag bara bakat och dött i värmeböljan Luleå ligger i. Imorgon bjuder jag mina vänner på ett födelsedagsfika i efterskott med tårta och bakverk. 
 
0 kommentarer