Webcam throughout the year

Precis som de flesta andra används min webcam flitigt för att ta bilder på ens egna face och det hinner ju bli en del genom året. Lite såhär har det sett ut i min webcam det senaste året, tycker det är himla kul att kika igenom.
 
Har spenderat mycket tid på att vara trött, bakis, sjuk, trött och sjuk och bakis och trött.
 
Och flummat runt punkt punkt punkt
 
å gla ha ja vari på nå bild åckså förvånt no
 
Och så har jag tagit alldeles för många.... av dessa bilder.
 
Älskar att kolla igenom mina webcam-bilder, även fast man inser hur man i princip alltid råkar ha samma kläder. Men det är ju för roligt att se alla bilder man tagit, kan aldrig radera dem. Idag har jag ätit glass i sommarsolen med mitt favvobarn och planerar nu att stanna hemma ikväll och måla klart min tavla och titta på Twin Peaks. Såg precis klart säsong 2 av Orange is the new black, den är så JÄKLA bra, älskar hur den slutar!!! SE DEN. Hoppas ni haft en världsbäst torsdag. Imorgon är det min sista fredag i Berlin innan jag åker hem för sommaren. Omg omg omg känner jag.
 
1 kommentar
Sanne

WAAAAAH du kollar på Twin Peaks?! :D Du får komma och hänga hos mig i sommar (i Lule) och titta TP och baka körsbärspaj!!!!!

PS! Orange är också så sjukt jäkla braaaaa. Men mitt hjärta klappar för TP, hehe.

Svar: JAA! Följde den när den gick på tv 2009 typ(??) och har börjar se om den nu, älskade den då och älskar den nu, världens bästa serie <3 Och JA jag tycker definitivt det ska bli körsbärspaj och TP!
exhalera.blogg.se