Kommer du ihåg när vi var vackra du och jag?

"Look Karin, little horseiis!!!!"
 

 
Idag tog jag med barnen till en liten mini-farm som finns nära vår lägenhet. Det finns bland annat höns, getter, lamm, kaniner och ponnys där och det är bara så fint och bra skött. Det handlar om att få möta och vara med djuren, snarare än att använda dem som underhållning och föremål att titta på och det tycker jag är så fint att det finns i en storstad. Så min eftermiddag har spenderats med att klappa djur, titta på tåg och lukta på körsbärsträdens blommor. Och så åt vi tacos på svenskt vis till middag.
 
0 kommentarer

baka baka en liten kaka


Var någon torsdag på Ung i Berlin och bakade tårta. Det hölls tårttävling och det var superkul. Tycker att harediscotårtan var den roligaste och döpte den genast till Berghain. Mitt lags tårta var dock rätt ful och konstig, på alla plan, men jag hade ju bara hoppat in mitt i tårtbaket, så skyller det på de andra, ehe. Alla tårtor smakade dock mest mjöl och lite sylt, men vi hade roligt iallafall. Tycker det är så fin stämning på Ung i Berlin.
 
0 kommentarer

är du säker

 
Det spelar ingen roll. Vi vågar aldrig titta ner på våra fötter ändå, för finns där ingen fotboja är vi fast på riktigt.
 
0 kommentarer