Collage: Why do we need feminism?

Att jag kan gå in på twitter, kopiera dessa och göra ett kollage på bara 2 minuter med allt detta jävla skit bevisar hur mycket feminism behövs. Fuck patriarkatet.
0 kommentarer

LILAC

obs obs ****överseriös och dramatisk****
 
När jag klippte min lugg här om dagen klippte jag lite mer av mitt andra hår med, men jag tänkte att det gott kunde bli ännu lite kortare igår så jag tog fram den magiska kökssaxen igen och klippte lite till. Ville göra något roligt med mitt hår idag så jag tog lite blåbär och färgade det då jag inte har något lila färg, blev lila och lite mer spännande. Älskar min frisyr nu faktiskt. Gud vad det kan vara fantastiskt att klippa sig över handfatet.
 
Igår drog jag ut med några kompisar ut på Rosi´s och när vi sen blev uttråkade drog jag och Carolina vidare till Charlet och dansade till techno och bäst till 9 på morgonen. Var ledig idag för min värdfamilj är på landet, det är så grymt med långhelg. Idag ska jag kanske ta det lugnt alt. gå till bästa open-air klubben Grismühle. Tänkte att denna helg skulle bli lugnare än senaste, men when in Berlin... Hoppas er fredag är lycklig.
 
0 kommentarer

Blue is the warmest color

Picknikade en gång med alla vänner, bland annat dessa. Hade på mig mitt blåa läppstift (som jag köpte i Polen) som alla förälskade sig i och såklart fixade vi genast blåa läppar på alla. Så fint tyckte vi. (Gretas bild)
 
Idag har jag gjort så jäkla lite. Jag har börjat på bakgrunden till min tavla, suttit på pinterest och jobbat och det är ungefär allt. Fick cykla och hämta barnen från dagis i spöregnet. Har jag sagt att något av det jag hatar mest är att cykla i regn? Ungefär på det humöret är jag idag. Känns som att dagen bestått av att cykla i regn. Men något jag är glad över idag är iallafall att jag har kommit längre på tavlan och att jag kanske har bestämt mig för vad jag vill göra för tatuering(!!!). PS älskar mitt blåa läppstift så mycket.
 
 
0 kommentarer