Some just call it noise.

Skev. Men tänker också att jag ser ut som en ninja så boo det väger upp.
 
Jag råkade snubbla över något blogginlägg med rubriken "Första advent" och tänkte va nej, det är väl inte nu? Sedan slog det mig att jag troligtvis missat det helt i farten, googlade första advent 2014 och ja, idag är det första advent och imorgon har november också gått förbi. Jag tänker inte ens försöka förstå hurnärvar det hände utan ska äta paprikachips och choklad och titta på film med Hannes istället. 
 
Om arton dagar åker jag hem till Tornedalen för att kramas med familj och vänner och fira jul och äta kopiösa mängder "gratis" mat. Kommer bli så ytterst fint. Sedan åker jag tillbaka till Berlin, bostadslös och arbetslös, för att fira nyår och spendera ännu en vår i världens bästa stad med världens bästa människor. Ser fram emot att vara arbetslös endast av den anledningen att jag vet att jag inte jobbar på Vapiano då. 
0 kommentarer

Fredag.

Oh these people <3
 
Igår var jag ledig, hoppar alltid upp och ner i sängen 30 gånger ungefär när jag vaknar på en ledig dag. Jag, Hannes, Maja och Oscar samlades upp hos Maja och Oscar för att spela Alias som de precis skaffat. Vi spelade en och en halv runda, åt snacks och chokladkaksmet, musikquizade från Absolute Hits 2005 och myste. Det var så länge sen vi bara umgicks utan fest och det var kanske världsfint.
 
Idag skulle jag vara produktiv som vanligt, fick till och med Hannes att väcka mig, men har inte tagit mig från lägenheten än. En tvätt snurrar i tvättmaskinen iallafall så det får vara dagens accomplishment. Klockan sex ska jag jobba och efter det dansa på Homopatik. Jag skulle inte gå, men Oscar har den där blicken som alltig gör en peppig och jag behöver faktiskt först gå till Berghain klockan 12 på söndag förmiddag, så någonstans hinner jag sova. 
0 kommentarer

No light in your blue eyes.

Snyggaste Maja med sitt nyfärgade hår och jag här om dagen. Natürlich tagen från Oscars instagram. 
 
Nu är jag fully recovered från något som kanske råkade bli världens mest hektiska helg(förvånande??). Jag varvade den friskt med dans på Berghain och jobb direkt efteråt och sedan Berghain igen och inte så mycket sömn, ytterst hälsosamt. Efter att vi väl gått från Berghain i måndags har jag mest gått mellan jobb och slöat i sängen med Hannes. Nu har jag tagit tag i min växande tvätthög och ska senare äta brunch/lunch med Maja som läser en tyskakurs precis i vårt område. Gråter förövrigt väldigt mycket över att Historieätarna inte går att se från Tyskland, was ist das scheiß? 
0 kommentarer