Don't do anything I wouldn't do.

 
Hösten har definitivt blivit kallare i Berlin, en mössa börjar kännas legit att ta på sig och jag skramlar ihop mina sista pengar innan löning(när blir man ens betald i Tyskland?). Jag sitter som vanligt uppe på natten för jag slutade kvart över tre och åkte nattbuss hem. Jag borde börja packa ner de få saker jag har i min resväska för den lilla flytten men det enda jag gör är att testa kläderna och slänga dem på hög i sängen. När jag vaknar "imorgon" är det fredag på riktigt och då ska jag vara extremt produktiv, extremt. Jag vet inte än vad det betyder egentligen, men jag ska få allting gjort imorgon. Jag ska även försöka få med mina vänner på någonting kul innan jobbet. 
0 kommentarer

We are fabulous ok?

 
Jag närmast skrek min kollega i örat av lycka när jag fick se mitt jobbschema inför nästa vecka. Jag är ledig lördag-söndag denna vecka och ledigheten fortsätter nästa vecka måndag-tisdag. Att vara ledig måndag-tisdag är kanske inte vad de flesta vill ha, men för mig och mina vänner betyder lördag-tisdag-ledighet att vi kan vara på Berghain utan hämningar hela helgen och på måndag kan jag gå på The Knife konserten utan att sjukskriva mig. När jag berättade om detta för Oscar, Maja och Hannes igår tjöt de precis som jag och vi studsade med de peppigaste fötterna till Humana för att hitta nya kläder och förhoppningsvis en ny jacka. Jag hittade ingenting så sökandet efter en ny vinterjacka och nya berghainkläder fortsätter idag.  
0 kommentarer

Kreuzkölln

 
I lördags upptäckte jag på "lunchrasten" att jag hade fått ett sms, där Hannes skrev att han hade hittat en tvåa i Kreuzberg och undrade om jag ville dela den med honom. Jag tvekade inte en sekund utan skickade snabbt iväg ett JA. Hannes gick och kollade på lägenheten själv eftersom att jag var tvungen att jobba, han tyckte om lägenheten och läget och plötsligt gick allting jättesnabbt och på lördag flyttar vi in. Jag har planerat att flytta från rummet jag delar med Maja, mest på grund av att vi bara har en nyckel vilket börjar tära på nerverna, men hade inte hittat något rum eller lägenhet.
 
Det är lite sorgligt att min och Majas tid som roomies tar slut nu, men jag tror också att vi behöver det och jag är taggad på någonting nytt. Jag är så otroligt fruktansvärt pepp inför lördag och för att bo med Hannes, det kommer mest troligt bli fantastiskt. Så på lördag packar jag ner mina viktigheter i min resväska och lämnar Wedding för äventyr i Kreuzkölln. ÅH.
2 kommentarer