Don't forget to go home.

// Läser Just Kids när jag får tid över, så inspirerande. // Någon dag när jag, Hannes, Maja och Oscar köpte en tårta och åt varsin fjärdedel istället för att gå till Tresor.//
 
Det har snart gått en hel månad sedan jag skrev mitt senaste inlägg och en månad sedan känns ljusår bort, tidsuppfattningen tycks försvinna i Berlin? Nästan hela oktober har gått och det har varit en helt annorlunda månad, så mycket händer. Jag har alltid någonting och jag kan med lätthet säga att livet inte alltid är lika lätt att greppa dessa dagar. Lever tre helt skiljda liv mellan jobb(ett fulltidsjobb på restaurang tar ut en helt), fest och att upprätthålla någon slags kontakt med Sverige och jag finner mig själv ståendes i mitten och vet inte vilket liv som ska få mest plats.
 
Vi stannar till måndagmorgonens Berghainstängning lite för ofta för vi älskar det och sedan går jag med sömniga ögon och trötta knän till jobbet varje måndag för att jobba helvetespass från 18 till 02. De få timmarna under veckan som jag inte jobbar, sover eller dansar, streamar jag Svenska Hollywoodfruar, umgås med Maja, Hannes och Oscar, försöker att inte äta för mycket choklad och planerar att sortera upp mitt liv. Ska utarbeta en storslagen plan för hur mitt liv ska balanseras, för just nu har allt lite för mycket kontraster. Men förutom precis alldeles just nu, så är livet med alla toppar och dalar ganska magnifikt iallafall. Jag ska bli bättre på att skriva. Jag ska hitta tid för detta också. 
1 kommentar
Oscar

YEEEY update