We know we are stupid so you go somewhere else.

 
Jag höll mitt löfte och gick inte till Berghain i helgen. Istället firades fina Victors 20-årsdag med en lyckad överraskningsfest i lördags och i söndags hade jag och några grymma girlz Sex and the city-kväll. Let me tell you that det var jätteskönt att vakna på måndag och för en gångs skull känna sig utvilad snarare än berghainmördad. Igår kväll gjorde vi vårt bästa försök till svennetacos på Pillauerstr. och sedan köpte jag, Maja och Oscar massa glass och chips och kollade på Det regnar köttbullar. En ytterst märklig film. 
 
Jag har fått ett jobb, har jag sagt det? Imorgon springer jag runt på Vapiano och jag hoppas att ett fulltidsjobb inte kommer ta ut mig helt. Peppar så för okober. Berghain har fantastiska line-ups varje helg, människor som bodde här innan kommer och livar, halloween väntar och jag kommer få lön i slutet av månaden, vilket kommer behövas efter allt springande på allas favoritklubb.  
0 kommentarer

Never let go of that fiery sadness called desire.

Coolerz taking a minibreak from Berghain ja before going back ja. Från Magz instagram.
 
Helgen har spenderats på Berghain, låt oss säga i några timmar. Det var peppigt, Magda och Simon var där för första gången vilket alltid är fantastiskt och spelningarna var grymma, som alltid and always. Nästa helg får bli paus dock, kan inte gå dit varje helg, kommer ju dö av technodansen och sömnbristen. 
 
Idag vaknade jag hemma hos kollektivet på Pillauer straße, som efter varje gång på Berghain pga det är 2 minuter från klubben. Efter det har jag gjort en efterlängtat potatismos, sökt jobb och ritat. Så stolt över mitt formella brev jag lyckades skriva ihop på tyska, är så glad över att jag lär mig mer hela tiden. Nu ska jag hitta fler jobb på eBay och kanske måla något streck eller två på min halvfärdiga tavla. Tchüssi. 
0 kommentarer

Glitter och chokers.

 
Här om dagen gick jag och Maja in i en grym butik som, förutom att de har ascoola kläder, säljer chokers vilket vi har sökt i kanske hundra dagar nu. Jag köpte en med en delfin på. Har även inhandlat lite annat nytt, bland annat världens bästa spetsblus, en minikort 90's klänning som är ny favorit, svarta tassels att hänga i öronen, en glittrig tröja och lite annat bra. Har fortsatt måla min tavla. Har också färgat håret och jag satte precis i blåbär i håret vilket gjorde det lila-silver-grått och de gula tonerna är (ÄNTLIGEN) borta. Det är grymt.
 
Ikväll ska vi till Berghain och leka, vi har kärat ner oss totalt i stället. 
 
0 kommentarer