DA

 
Ännu en måndag av februari har gått förbi. Helgen spenderade jag en stund uppe på Berlins högsta naturliga punkt i Victoriapark med Hannes, gick på hemmafest natten till söndagen och på söndag förmiddag var vi på lägenhetsvisning. Istället för att möta upp kompisar på Berghain i söndags och se Fengler stänga(vilket hade varit fantastiskt), så stannade jag hemma och googlade, inspirerades och ritade. Det är en så bra känsla att ha bestämt sig för vad man vill göra "i framtiden". Jag trodde jag skulle cirkulera runt i evigheter och försöka förstå vad jag vill, men nu tror jag att jag vet helt säkert. Så nu ska jag bara släppa alla spärrar jag under alla år fäst i huvudet och köra. 
 
0 kommentarer

Edges

 
Hannes tycks ofta förekomma på bilderna här på bloggen, men så blir det kanske när man spenderar 20 timmar om dygnet tillsammans. Här var iallafall när vi promenerade genom Hasenheide med varsin öl i handen. 
 
Idag på tyskan blev jag positivt överraskad när jag insåg hur mycket jag har lärt mig sen jag började på BSI. Oscar följde med mig hem och drack kaffe ett slag efter skolan och sen han gick har jag suttit på internet och sökt lägenheter. Har varit inne på craigslist, wg-gesucht och ebay i timmar nu i hopp om att någon där ute har en lägehet till oss när vi, än en fucking gång, blir bostadslösa om 10 dagar. Börjar gå in i en sån där period igen där allting mest skaver överallt. Bostad, pengar, framtid, fritid. Men det löser sig alltid. Det är väl så man säger.
 
0 kommentarer

Efdemin


 
I lördags steg jag och Hannes upp sent, åt frukost med bubbel och tittade på På spåret. Sen promenerade vi i Hasenheide i solen innan jag behövde gå hem för att göra lite översättningsjobb. Istället för att ha någon slags romantisk evening senare så spenderade jag kvällen med att barnvakta Theo och Henry som jag tog hand om för ett år sen. Det var världsmysigt att få träffa dem, barn gör en så glad på riktigt och det bröt mot vardagen, något jag konstant söker nu för tiden. Avbrott. Nya händelser. Hatar när allting går som på räls. 
 
Resten av helgen vet ni var jag har spenderat om ni läst min blogg mer än två veckor. Berghain. The church. BH. Jag gjorde min femte stängning och stannade till strax över 9 på måndagmorgonen och missade tyskalektionen. Resten av måndagen spenderade vi alla hemma hos Oscar och Maja och drack bubbel.
0 kommentarer