Februari

 
Det var länge sedan jag gjort så lite och varit så ensam en hel helg. Som vanligt stod Berghain på schemat i lördags, men jag kände att min kropp och mitt huvud behövde paus från det så jag valde att stanna hemma medan Hannes och alla andra förutom en bakis Maja gick till BH. Jag har spenderat all tid jag aldrig brukar ha på serier, veganska chokladbollar, måleri, tyskaplugg, dansande till house i "vardagsrummet" och i söndags mötte jag upp Maja för söndagsbrunch(!!). Vanligtvis står jag ju och rådansar på Berghain en söndag, så att nu promenera ute i strålande solsken för att gå och äta brunch var mycket märkligt. 
 
Även fast det var rätt val att inte gå till Berghain så måste jag säga att denna helg har varit den ensammaste och tråkigaste någonsin, jag har mest umgåtts med mig själv, sovit själv och haft för mycket tid för att tänka. Så glad över att helgen är över och jag kan hänga med ma' girlz&boyz. Inte så mycket till ensamvarg längre denna tornedalsflicka, nej.
 
1 kommentar
Iiris

Du har väl aldrig varit en "ensam hemma person" utom möjligen ensam en stund med vetskapen om att snart kommer ett syskon/mamma/pappa/kompis, tornedalska rötter till trots ;)

Svar: Haha ja det kanske stämmer!
exhalera.blogg.se