Vergleichsätze

 
Jag fortsätter vara sjuk och jag som trodde jag skulle klara av tyskalektionen idag fick gå hem efter halva lektionen p.g.a  snorade och hostade ner halva klassen kändes det som och kunde inte fokusera på någonting väsentligt alls. När Maja och Oscar hade slutat kom de förbi och vi råkade dricka massor med kaffe och jag färgade+tonade mitt hår. Oscar var lyckan själv för han hade en fantastisk dag och duon(O+M) underhöll mig med cirkuskonster. Hannes lagade en fresh och yummy pasta till middag och sen spelade vi kort och lekte 20 frågor innan vi städade lite och gjorde veganska chokladbollar. Typ en så bra torsdag även fast jag snart hostat bort min hals?? Brukar inte ens tycka om torsdagar så mycket liksom. 
 
0 kommentarer

Hälften

 
Jag tror att vi för länge sedan established att jag inte är någon bloggig bloggeska som klarar av att vara konstant i mitt bloggande = nu har det ekat tomt här sen en halv månad tillbaka. Jag kan lova att jag ska bli bättre och så vidare, men det håller som mest i en veckas period har jag upptäckt, så det känns lite onödigt. 
 
Om man ska berätta vad jag har gjort andra halvan av januari kan det nog sammafattas så här: IKEA-utflykt med Oscar och Maja som behövde möbler till sin nya fancy apartment, helhelgsdansande på Homopatik, blivit vegan, firat Marcels födelsedag x2, dansat på Golden Gate, fått CSN godkänt så nu behöver jag inte dö av svält nästa månad, blivit dunderförkyld, snart läst klart tyska B1.2, varit på långpromenad förbi Tempelhof och på Bauhaus museet med Hannes, lagat massa mat(???) och allt det där andra vardagliga som att hänga med Maja och Oscar, ta promenader, dricka för mycket kaffe och spendera för mycket tid på pinterest. 
 
Nu ska jag snyta mig för hundrafemtiotredje gången och sedan ska jag titta på Torka aldrig tårar utan handskar(som finns på svtplay!!!). 
 
0 kommentarer

BSI

 
Idag gick jag till BSI och skrev upp mig för att få gå på en provlektion i tyska B.1. Solen skiner idag igen och Hannes och Oscar sitter vid vårt matbord. Någonting ska vi göra idag, kanske titta på djuren i Hasenheide, gå på en utställning eller gå runt vid Weinmeisterstraße och kika på dyra kläder vi inte kan köpa. Bara man inte sitter inomhus och gör ingenting iallafall. Ikväll ska vi åka upp till Prenzlauer och titta på lägenheten vi troligtvis ska hyra fram till sommaren om allting går bra. Please let me get what I want känner jag mest.
1 kommentar