Sol, paus, bh.

En svartvit oredigerad photobooth bild på mig på paus passar sig väl denna söndag.
 
Medan Oscar dansar vidare några timmar på Berghain är jag, Hannes och Maja hemma för paus i några timmar. Vi ska äta, byta om, fräscha upp oss och även ordna upp viktigheter i vårt vuxenliv. Hela veckan har handlat om lägenheter, tyskaläxor, bli frisk, förbättra CV och söka jobb. Om allting går som vi vill nu (och om vi för en gångs skull har någon tur på vår sida), så kommer det bli betydligt mycket lättare att leva nästa vecka. Jag, Hannes, Maja och Oscar har fått anstränga oss för att inte känslo-explodera på varandra under veckan tror jag. 
 
Medan vi varit upptagna med att ordna och tejpa ihop våra liv har våren nästan kommit. När hann det bli åttonde mars? Solen har värmt kinderna, jag har gått med öppen jacka och sjalen i handen, vi satt på en stenbänk i Kreuzberg och drack kaffee-to-go och jag har trånat efter ett par solglasögon något så fruktansvärt. Och när vi gick på paus från Berghain tidigare idag satt allihopa och drack öl vid Spree bakom East Side Gallery. Det syns så tydligt när våren är på väg. Man behöver inte gömma sig bakom tusen lager kläder, folk lyfter huvudet och möter ens blick istället för att stirra ner i den gråa asfalten och man går extra tidigt till tunnelbanan för att kunna gå långsamt i solen. 
 
Nu har jag råkat blogga under hela tiden bästa vackra Hannes har lagat ihop en middag till oss. Hoppas han inte blir allt för olycklig av min sämsta samarbetsförmåga just nu. 
0 kommentarer