glitter på ögonlocken, kinder rosa som sockervadd och läppar blåa som när himlen är som blåast.

 
Jag har jobbat mitt sista pass på campingen, fixat färdigt berlinbostad, skrivit låtar, pysslat ihop mitt engelska CV, lagat god mat, ätit grillat, slutat med socker i en vecka, druckit drinkar, inspirerats av människor runt om mig, planerat, älskat och varit lycklig. Jag umgåtts med fina vänner, tittar på bra serier och Tarantino, njutit av solen, klätt mig i svart och denna bubbliga känsla av hur fantastiskt det är att leva släpper inte någonsin och det är jag så glad för. Jag är hemma i min hemby nu, det som alltid är lika hemma, och jag slås av hur vacker älven är, hur en by stilla i natten kan vara det finaste som finns och hur äkta det är. Jag sitter med min familj och tittar på släktforkning, skypar med min syster Tina som just nu är så nära som i grannlandet, skrattar och kramas. Min syster Ingela är hemma och som så många gånger förut tittar vi på Sex and the city och bakar godsaker när mamma och pappa lagt sig. Jag andas lätt, hjärtat slår så hårt för allting runt om mig och det känns som att allting fixar sig, allting kommer bli bra oavsett och var jag än hamnar och gör och tar mig till kommer denna känsla leda till stordåd. 
 
Jag lyssnar på inspirerande musik på shuffle och känner mig ostoppbar. Den där känslan av att ingen trygghetsgräns, ingen sned blick, inga pengar, ingenting kan stoppa mig från att leva och snälla, låt mig ha denna känsla för evigt. Om mindre än två veckor åker jag iväg på berlinäventyr med alla mina bästa läppstift i väskan och pepp i hjärtat. Men innan det ska jag mysa i byn med familj och vänner, känna det bara gräset under mina fötter, åka ut till Luleå skärgård med fantastiska människor och njuta fullt ut av det lilla av sommarsverige som jag har kvar för detta år. 
 
Förlåt att jag inte är här, och förlåt för att detta är allting ni får. En hel massa lyckoskrik och överpepp, men jag hoppas att många fler än jag känner precis såhär. För allting är möjligt. Du och jag och dem och hon och han och hen kan ta världen i våra händer, skapa nya minnen och göra fantastiska saker och älska. 
 
0 kommentarer