Näst sist


Jag har haft en så fantastisk helg. I fredags mötte jag upp Ida och Carolina, vi köpte öl och gick och mötte upp alla våra andra kompisar som skulle grilla vid floden som flyter genom Berlin. Satt och pratade statsvetenskap och framtid och drömmar med Ida hela kvällen och när fredagen blivit lördag bestämde vi oss för att vi skulle gå till klubben Sisyphos och dansadansadansa. Sisyphos var så det roligaste jag gjort på väldigt länge, det var helt amazing.
 
Igår parkhängde vi lite innan vi gick hem till Magdis och kollade på Orange is the new black som kommit ut(!!!). SÅ PEPP. Hade lite planer på att gå ut för många andra gjorde det, men det slutade med att jag, Magdis och Carolina somnade framför datorn och sen tog vi oss inte ut. Idag är det sinnersjukt varmt ute och jag klarar inte av det pga bränner mig och dör av hetta, så jag sitter inne och äter glass och väntar på kvällens festligheter.
 
PS. Det här är näst sista helgen i Berlin innan jag åker tillbaka till Sverige för sommaren. Vet inte hur jag ska hantera det riktigt. DS.
0 kommentarer