Beauty

 
Jag har varit ledig i tre dagar och har insett hur skönt det är att vara ledig när man jobbar. Innan var jag ledig mest hela tiden eftersom att jag inte jobbade på någon månad men dagarna var inte lediga dagar på samma sätt som nu. Nu försöker jag fylla tiden med någonting jag faktiskt vill göra/se.
 
Söndagen spenderades inomhus med Hannes och vi började följa serien Fargo. SEVÄRD, SÅ BRA. Jag fick även ett mail där det stod att jag är uttagen till intervju på en folkhögskola och ska nu försöka ta mig till Alvesta någon gång i maj! I måndags vaknade jag långsamt, åt frukost långsamt och satt och ritade lite innan jag tog bussen till C/O Berlin för att se utställningen Genesis av Sebastião Salgado. Helt fantastiska svartvita fotografier på landskap och människor. C/O Berlin har alltid så bra utställningar. Sen gick jag mellan affärer på Kurfürstendamm och försökte hitta sommarkläder vilket jag inte hittade och tog bussen hem. 
 
Igår gick jag, Hannes och Maja till Tiergarten med öl och pretzels och satt i solen. Våren betyder så mycket solsittande med öl och det är FAB. På kvällen gick jag till andra Majas jobb på Colors och kikade på kläder medan hon stängde affären och jag köpte en svart tight klänning med hög krage och ett par solglasögon(!!!). Har jag inte sökt solglasögon i fem år nu? Känner mig som Audrey Hepburn i Breakfast at Tiffany's när jag bär klänningen och glasögonen. Bra grej. Sen åt vi indiskt och hamnade i matkoma för resten av kvällen. 
 
0 kommentarer