Hälften

 
Jag tror att vi för länge sedan established att jag inte är någon bloggig bloggeska som klarar av att vara konstant i mitt bloggande = nu har det ekat tomt här sen en halv månad tillbaka. Jag kan lova att jag ska bli bättre och så vidare, men det håller som mest i en veckas period har jag upptäckt, så det känns lite onödigt. 
 
Om man ska berätta vad jag har gjort andra halvan av januari kan det nog sammafattas så här: IKEA-utflykt med Oscar och Maja som behövde möbler till sin nya fancy apartment, helhelgsdansande på Homopatik, blivit vegan, firat Marcels födelsedag x2, dansat på Golden Gate, fått CSN godkänt så nu behöver jag inte dö av svält nästa månad, blivit dunderförkyld, snart läst klart tyska B1.2, varit på långpromenad förbi Tempelhof och på Bauhaus museet med Hannes, lagat massa mat(???) och allt det där andra vardagliga som att hänga med Maja och Oscar, ta promenader, dricka för mycket kaffe och spendera för mycket tid på pinterest. 
 
Nu ska jag snyta mig för hundrafemtiotredje gången och sedan ska jag titta på Torka aldrig tårar utan handskar(som finns på svtplay!!!). 
 
0 kommentarer