29. Maj

Sedan jag skrev här senast har jag lyckats planera mitt liv mot någon riktning. Wow bara över den tanken. Jag tänkte dra för er genom mobilbilder lite om vad som hänt senaste tiden/vad jag kommer ihåg.
 
 
Vi gjorde tacos en söndag som vi inte spenderade dansandes på Berghain. Tidigare hade jag gått i Mauer Park med Hannes, Marcel och Oscar och köpte en cykel(!!!). Har från och med denna söndag cyklat varje dag. Sedan drack vi cappuccino med soyamjölk på någon café på Kastanienallee innan alla åka hem till sitt.
 
En onsdag för inte så länge sedan fyllde Ebba 20 år och Siri skulle fylla år strax, så det firades med öldrickande, ölkubb och ballonger i Hasenheide. Tillslut var vi massor av människor och när solen hade gått ner fortsatte födelsedagsfirandet i deras lägenhet där vi trängdes i Siris rum och tårta som någon tagit med sig. 
 
En fredag kom jag hem efter jobbet och möttes av lukten av något som endast kunde vara god mat. Hannes hade marinerat massor av grönsaker och tofu och gjorde världens bästa middag med grillade grönsaker, tofu, tzatziki, sallad och öl som inte var Sternburg. Det var SÅ gott och världens finaste att han la ner sin fredagseftermiddag på det.
 
I lördags var det ju Eurovision Song Contest och Hannes smsade mig på jobbet och skrev: om du köper snacks kollar jag ESC med dig. Inte ens jag kollar på ESC utan snacks, så gick och köpte chips, läsk och ingredienser till chokladbollar. Hann precis hem och duka upp för att se öppningsnumret. Nu råkar det ju vara så att ungefär alla bidrag är sämst så inte ens min vilja att hålla kvar på traditionen kan få mig att fokusera nog för att se allting. Efter halva tävlingen cyklade Hannes iväg för fest på Berghain medan jag stannade hemma och tonade håret, packade min resväska och lyssnade på ESC i bakgrunden. Eftersom jag skulle vakna tidigt dagen efter hann jag aldrig se när Måns vann. Men läste det dagen efter på aftonbladet och blev lite för glad?
 
På söndagen steg jag upp innan man bör stiga upp eftersom jag hade ett flyg till Köpenhamn att hinna till. Jag åkte nämligen till Sverige för tre dagar för att söka till Grimslöv folkhögskola. Mer om det imorgon.
 
 
Tisdagkväll var jag tillbaka i Berlin och igår mötte jag upp Oscar för dagsutflykt. Vi bestämde oss för att cykla till Sovjetiska monumentet där vi inte varit än och wow det var så stort och pampigt? Detta ryms undergömt mitt i Treptower Park vilket man aldrig skulle gissa? Det var coolt och jag är glad att vi tog den lilla cykelturen dit. Efteråt cyklade vi hem till Oscar där vi drack kaffe och pratade om allting vi inte hinner prata om annars pga jag jobbar mest hela tiden.
 
 
Jag har förutom detta dansat några timmar på Berghain, tagit väldsmysigaste promenaden med Hannes i Schöneberg, pysslat, jobbat tusen timmar, gått på loppis, druckit öl och typ chillat? Maj har bara flugit förbi, precis som april gjorde. Känns som att jag alltid gör någonting men vet inte ens vad jag gör. Har det bäst. Är kär. Trivs. 
 
0 kommentarer