Bit av Köpenhamn

Bilder från galleriet Luisiana i Köpenhamn.
 
Förra veckan åkte klassen iväg för en studieresa i Köpenhamn. Det var en helt fantastisk resa och mer bilder kommer definitivt. Första besöket i Danmark gjorde vi på Luisiana. En av de stora utställningarna var Yayoi Kusama. Hon är en sån fantastisk kvinna och hennes konst är otrolig! De två första bilderna är hennes verk, varav den andra bilden är tagen innuti en av hennes ljusrums installationer. Blev så inspirerad av alla färger och former i hennes tavlor och sättet hon uttrycker sig på. 
 
Den andra delen handlade mest om olika afrikanska arkitekturstilar men även annan slags konst, kultur och samhällsvetenskap i några afrikanska länder. Spännande, men eftersom att jag var ganska mättad efter Yayoi Kusama och dagen i allmänhet gick jag igenom ganska snabbt för att landa i gallerishopen och röra och känna på alla dyra, vackra och snygga designsaker. Köpte med mig två koppar och lycka.
 
Just nu är det många projekt samtidigt och är med och planerar årets halloweenfest för skolan, så tid finns det extra lite om. När det finns mer tid blir det mer bloggande.
0 kommentarer